KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Sunday, November 21, 2010

Tak sabar nak jumpa Maher Zain.

Haaa... Bila bercakap pasal ibu dan bapa, secara automatiknya, minda, hati dan pemikiran aku akan teringat kat Puan Ummi dan Incek Abah di kampung.

Tiba-tiba, aku baru teringat akan CD Maher Zain yang aku beli dari Pustaka Iman melalui FB. Kalau korang berminat nak beli buku-buku ilmiah, boleh tambah Pustaka Iman sebagai kawan di FB. Ataupun, kunjungi sahaja blog Pustaka Iman.

Hehe. Maafkan saya ye Puan Ummi dan Incek Abah. Tetibe teringat sahaja.

Tak sabar nak balik kampung dan perdengarkan CD itu kepada mereka. Hari itu, dah suruh mereka dengar dahulu, tapi katanya, nak tunggu kepulangan aku juga.

Eceh! Rindu kat aku la tu. Yesss!! Haha.

Ok-ok. Tunggu saya ya Maher Zain. Kamu juga mesti tak sabar menunggu kedatanganku. =P

11 org berkongsi rasa:

sekamar rindu [REPLY]said...

salam..

semua org tertunggu..

nunama [REPLY]said...

Cikgu Sekamar Rindu:
Wassalam. Hehe mungkin kot.

tot tot kecik [REPLY]said...

salam..

eh eh..
same lak wataknye maher zain..
hehe PINJAM..!! :p

nunama [REPLY]said...

Cik Tot:
haha mana ada.
sape publish entry dulu?
wekweks. ;p

tot tot kecik [REPLY]said...

haha..cmtu ek..

bile entri ni ditaip..??
agagaga haa lmbt jwb..bermakna tarikh yg same wktu entri ni di publish la kn..?
lalalalala.... :p

nunama [REPLY]said...

haha yela.
aeh.
cik tot karang da lama ke baru publish?
tapi, kita still tak tahu cik tot karang katne dan di mana pun.
maknanya, x tiru la kan kan kan?
citarasa tersama. eceh!
wakakaka~~ ;p

tot tot kecik [REPLY]said...

hehe lama da...
semalam je pun..keh keh keh..

cume bru nk publish rini..semalam xde mood nk publish.. :p

nabilah_2908 [REPLY]said...

bila nak balik kg..? lama lagi ke nk cuti..? huhu.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
HOME MADE KUIH BAKAR

azana [REPLY]said...

aku pn suka maher zain...ngeng....

imanshah [REPLY]said...

rindu maher zain..haha

nunama [REPLY]said...

Kak Nabilah:
Hehe. Pas habis exam, baru leh balik kampung. Lagi 4 hari sahaja dengan 2 paper lagi.
InsyaAllah ri sabtu ni, baru balik. Yuhuuu!! :)
p/s: sedapnye dpt makan coklat. Yummy....!! ;)

Azana:
Yeke? Bagus2!! Lagu2 dia sume best2 kan. Meaningful. :)

Cikgu Imanshah:
Cikgu pun rindu Maher Zain gak ke? haha :)