KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Friday, November 12, 2010

Apabila tiba bulan November

Oh. Maaf ye. Pasal Hari Lahir lagi.

Salam Ceria! :)

Memandangkan aku mempunyai keluarga yang besar, setiap bulan, pasti ada sahaja Hari Lahir keluargaku. Bisalah tu kan? Tapi, bulan November ini special sikit sebab dalam family aku, ada 3 orang yang akan menyambut Hari Lahir pada bulan November. Bulan lain pun ada juga yang sambut bersama-sama. Tetapi, sebab Hari Lahir aku bulan ini, aku katalah special. Haha. Kan? Haruslah begitu. :P

10 November : Aku
12 November : Alang
15 November : Kak Ain

Haha. Kalau tahun-tahun dulu, masa aku kecil, kitorang sambut besday sama-sama. Sekarang ini, semua dah duduk jauh-jauh. Sambut besday guna teknologi sahaja. Emm.

Tapi, takpe. Yang penting, semua orang bahagia. Amiin. :)

So, kalau bulan November ini, memang best lah. Masa inilah kami adik-beradik telefon lama-lama. Cerita macam-macam. Yelah kan. Dapat pula panggilan percuma. Memang macam syurga. Haha. Sampai panas-panas telinga. Isyh3. Bukan nermakna hari-hari lain tak telefon. Telefon. Cuma, lebih meriah sahaja. Hehe.

Jadi, terima kasih jugalah kepada Celcom dan Maxis kerana memberikan panggilan percuma itu. Kitorang suke giler. Memang terbaik! Hehe.

Ok. Ucapan aku lah pula ye.

Kepada Alang:
Alhamdulillah sudah menjadi Ummi dan anak yang baik.
Makanya, semoga Alang terus beristiqamah dalam mendekatkan diri kepada Pencipta.
Semoga Alang sentiasa berada di bawah limpahan kasih sayang dan rahmat dariNya.
Semoga Alang sentiasa bahagia.
(walaupun dah telefon tadi. hehe)

Kepada Kak Ain for her's becoming Birthday:
Akak... Terima kasih atas segalanya. Terima kasih sudi bersama-sama. Terima kasih banyak-banyak.
Doaku, semoga akak bertemu jodoh yang dapat membimbing dan membahagiakan akak.
Semoga akak sentiasa tabah dalam menjalani hari-hari yang penuh dengan dugaan ini.
Semoga akak bahagia dan berada di bawah perlindunganNya.

Amiin.

Sebab bulan special, ada video "Besday Song" yang diambil dari Youtube (kot).
Selamat mendengar dan menonton!! :)

video

p/s: selepas ini bukan entry besday lagi k. hehe insyaAllah.
p/p/s: masih dalam mood hepy. (n_n)

2 org berkongsi rasa:

nabilah_2908 [REPLY]said...

tumpang happy juga... :)

hmm...Nur ni anak last ke..? hehehe..

jom ke APA KATA HATI pulak,
CHEATING IN EXAMS

nunama [REPLY]said...

hehe. jom2!! hepy bersama! :)

aah. hahaha. masa dulu2 ingat kita anak pertama ker? *wink3*