KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Thursday, September 29, 2011

Hanya Untuk Yang Sudi

Salam. :)

Hanya sebagai pemberitahuan. Blog ini akan diprivate sepenuhnya.

Terima kasih kepada rakan blogger. Harap ukhwah kita bukan setakat di blog.

Oh. Jangan risau. Hehe. Blog anda pasti saya lawat. Sekarang ni pun melawat juga. Cuma tidak tinggalkan jejak. Be a silent reader again. It's cool babe! ;)

Boleh berikan emel (kalau sudi menyelami dan membaca blog yang entah apa-apa ini) di ukhwah.hati@gmail.com.

Ok. Assalamualaikum. :)


sometimes when I say I'm okay, I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say, 'I know you are not'..
(NHI, 2011)

Ku haus di tengah laut
lemas mencari tempat berpaut
kirimkan aku kekuatan
serta pedoman di kesesatan

Ku sunyi dalam gembira
perih pedih tanggung derita
sungguh aku bukan wali
yang suci dari hina dan benci
-Siti Nurhaliza-

Akan ditutup sepenuhnya pada 1 Oktober 2011.
jam berapa, x tahu lagi. Tapi, insyaAllah pasti hari itu. Beserta entry terakhir untuk umum. :)

Will miss your comments, your concern. Seriously.
Tata [waving hands]~

8 org berkongsi rasa:

NuSaNa NoSa 91 [REPLY]said...

kak nabilah, add la keen.. blueofoctober91@gmail.com..

ehehehehe~ ske2 je drop e-mail kat sini.. jgn marah noe..~ ^_^

nunama [REPLY]said...

Warghhhh! tak sangka keen nak baca blog akak lagi nanti. Terharu! :')

hehe. jgn menyesal pule kalo entry merepek meraban. ;p

ok dik. Nanti, akak masukkan. Thanks. :)

Sidratul Muntaha [REPLY]said...

Pick me. :)
fatin_sidratul@yahoo.com

Apa pun masalah awak,kuatkan semangat.I tell you, you're not alone.remember Allah...

;)

P/S: Selama ni Silent reader jugak tapi dah awak ugut nak private,kenalah speak louder bagi email.hehe..

harifa [REPLY]said...

sy pon mahu juga...
juzunme_09@yahoo.com

Puding Karamel [REPLY]said...

u've got mine dik
keep in touch ^^

nunama [REPLY]said...

Fatin Zuaini:
Yeke? Waah! Terima kasih ye sudi baca. Tak sangka. Terharu! :')

InsyaAllah. Hehe. :)


Fira:
:) Ok. Hehe.
Thanks a lot babe! X0


Dr Puding Karamel:
err hehe. akak hantar kat email ke? Alaaa. Tadi baru pasan email tu ada typo. " - " --> " . "

Sorry for this mistake. =_="

InsyaAllah. Ukhwah fillah. :)

Terima kasih bagi support selama ini. ^^

nabilah_2908 [REPLY]said...

akak nak je baca cerita Nur...

kenapa nk private...huhu... :(

zafiranabilah2908@gmail.com

nunama [REPLY]said...

Akak! :)

hehe. iye. akan dijawab nanti. ;)

terima kasih tau kak sudi baca lagi cerita saya. :')