KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Thursday, August 18, 2011

speechless

Salam. :)

[ini luahan hati]

Err tak tahu nak express perasaan macam mana. Cuma, rasa bersalah. Sedih ada sikit. Gembira? Rasa itu patut ada pada waktu itu. Bukan waktu sekarang. Tapi, aku tetap rasa gembira.

But still, aku rasa terharu dengan apa yang dia lakukan itu.

Selama ni, aku memang terharu dengan apa yang dia sudah lakukan padaku. Aku tahu dia baik. Tapi, mungkin aku tak cukup baik untuk dia. Sorry ye. :)

Kenapa rasa bersalah? Sebab baru perasan 'benda' itu. It is quite long time ago. Aaaaarrrggghhh!! Nape ye aku baru perasan? Hoho. Itu yang buat aku rasa bersalah. Nak je aku berterima kasih pada dia, tapi aku taknak mengganggu kebahagiaan dia. So, diam-diamkan jelah ek. Hehe.

Gembira? Sebab 'benda' itu sangat sweet. hehehe. Malu pula aku tengok 'benda' itu.

Sedih sebab it's already a history.

Apa yang paling penting sekarang ini, aku akan doakan kebahagiaan dia. I know that dia akan dapat kebahagiaan yang dia inginkan. Yes. I really hope so. :)

Walau aku tahu dia tak baca ini, aku nak juga cakap TERIMA KASIH atas segalanya. Aku sangat menghargainya.

Semoga dia sentiasa bahagia. Itu doa aku. ^_^

"Dulu, aku buta IT. Buta computer. Buta segala yang berkaitan dengan teknologi."
(fakta)

8 org berkongsi rasa:

caliph shuriken [REPLY]said...

pnah jgak wt sesuatu yg suwiit dulu.. tp tu dh jadi sejarah.. skrg fokus masa depan ^^

Amni [REPLY]said...

dulu saya pun ada kisah macam tu...=) tapi itu dulu.. dan saya tak rasa rugi semua tu berlaku.. insha allah ada yang leih baik menanti kat depan dear..=)

nabilah_2908 [REPLY]said...

setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya... ;)

ada yg lain baik dari dia sedang menanti... :):)

nunama [REPLY]said...

Caliph:
Ehem! jeng jeng jeng... Haha.

Amni:
hehe. yup. tak perlu rasa rugi. tapi bersyukur. sebab ada sesuatu yang kita dapat dari pengalaman itu. InsyaAllah. Thanks Amni. :)

Kak Nabilah:
hehe. So true. :)
Emm yang lebih baik itu, mungkin. Kita serahkan segalanya pada Dia yang Maha Mengetahui. Thanks Kak Nabilah. :):)

p/s: korang ni macam tahu je kita cakap pasal apa kan....hihi. *blushing*

Sidratul Muntaha [REPLY]said...

Saya tak pasti apa yg berlaku sebab bahasanya berkias. ;)

Allah lebih tahu.
Kita pandang ke depan.
Insya Allah.
Ada cahaya terang menanti.
Yang lalu.
Biarkan pergi.

Let it go. ;)

nunama [REPLY]said...

FatinZuaini:
hehe. ;)

benar. Tiada yang tidak benar melainkan yang benar-benar belaka.
Allah knows better.
InsyaAllah.
Saya sudah melepaskan.
Hati tidak seperti dahulu.
Sekarang, mencari yang halal, jika diizinkanNya. hihi
Cuma kenangan itu datang sendiri.
Hanya kenangan.
Haha. Unbelievable.
Dia pun sudah bahagia sekarang ini. Hehe.

Thanks Fatin. :)

p/s: lagu dalam blog Fatin sesuai dengan kisah ini. ^^

Amni [REPLY]said...

hahahaha... mestilah tau..=p dapat agak... hiks...

nunama [REPLY]said...

Amni:
hahaha. malu saya. ;)