KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Wednesday, August 10, 2011

Kamu Berdua... Haiiii!! :)

Salam Ceria Kawan-kawan!! :)

waahh! tiba-tiba nak tengok gambar lama yang telah di'tag'. Aigooooo~ Maka ternampaklah gambar dorang. Huhu. Tersangatlah rindu kat dorang. Almost 1 year we didn't see each other.

Gambar kitorang berbuka bersama. Pergi holiday. Aeh-aeh, rombongan actually. Lawatan sambil belajar. Ehem! Berbasikal bersama. Shopping-shopping. Dan bermacam aktiviti kitorang lakukan bersama. Nak je aku masukkan gambar 2 orang yang aku rindui ini. Tapi.....takpe. Simpan dalam hati dan ingatan aku sorang cukup. :) Aeh3...Yang lain pun rindu juga. Tapi sebab dengan 2 orang ini, aku rapat sikit. Macam-macam kitorang buat bertiga at first. Then, baru together gather dgn yang lain. Haha. Orang itu ialah....

N.H.I dan N.A.C.M!!!!!

Haha. Ye kamu. :)

Antara mesej yang aku simpan sejak kitorang tak jumpa ni,

lambatnya nak jumpa kamu...rindu kamu..I miss the time were we are together..
NHI

Rindulah kat roommate yang tegur bila malas-malas. Roommate yang boleh diganggu bila kita ngantuk. Roommate yang bagi semangat bila putus asa time study..hik3
NACM

hehe. Ada lagi. Tapi, takkan nak share semua kan? Hoho.

Tiba-tiba rasa nak nangis tengok gambar kitorang bertiga. Rindu betul! :')


Mungkin dorang pun tengah ingat kat aku sekarang ini. Menurut kata orang tua-tua,

"Kalau kita teringatkan orang itu, mungkin orang tu pun sama"

Ehem! Korang2.....Tengah rindu kita ea? ^^

p/s: NACM...tetibe teringat pulak kabar 'dia'. Wahaha~ Gurau2. ;p

8 org berkongsi rasa:

caliph shuriken [REPLY]said...

mcm bW plak.. bila rsa nk singgah satu blog tu, tiba2 org tu singgah dulu, hikk...

NuSaNa NoSa 91 [REPLY]said...

kenangan itu indah~ ^_^

dwaty [REPLY]said...

ORG KATA... org yang kata yer... bukan aku yang kata... kalau bulu mata gugur sehelai ada yang rindu... cuba p cermin... ada tak bulu mata gugur... bukan rambut tau!! kalau rambut yang gugur tu maksudnya.. salah guna shampoo... hikhikhik...

salam ramadan...

Amni [REPLY]said...

ehem2.. siapakh dia? =p


p/s: terbaca kat blog nabilah kamu cakap terjumpa saya ngan incik tunang.. err.. kat mana? alaa... kenapa tak tegur? jangan la segan dear...=) kalau tak, boleh belanja makan ke, minum ke...=)

nunama [REPLY]said...

Caliph:
haha. oh. lebih kurangla tu kot. boleh diterima pakai. :)

Keen:
Tahu xpe. Rindu betul! Ukhwah itu juga indah. Sangat. ^_^

Dwaty:
hahaha. oh3. ok. orang yang kata. takde pule. mata berkenyit2 je ada. huehehe. Btw, thanks beri pendapat. :)

Selamat berkenalan dan Salam Ramadhan kembali! (n_n)

Amni:
dia emmm dia la. haha. gurau sahaja. =p

p/s: yup3. Kat sarawak. masa tu kat waterfront. hihi seganlah. kalau x silap, Amir sebarkan risalah berkenaan konsert ngan Aizat Hamdan ea nama dia? Huhu. Tetap segan la dear. Rasanya, masa tu Amni sempat toleh kat kitorang. (agak2 ingat x? kikiki). ;)

harifa [REPLY]said...

nunama, rindu!!!!!!!

nabilah_2908 [REPLY]said...

cuba plan dari sekrang..cari masa yg sesuai tuk jumpa semula...sure hilang rindu... :)

nunama [REPLY]said...

harifa:
saya pon! Sangat! Nanti dtg Penang, habaq mai kat cheq naa.. Hihihi. :)

kak Nabilah:
hehe. xleh plan kak. nanti x jadi,lagi sedih. insyaAllah, x lama lagi berjumpa. Amiin. Thanks kak. :)