KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Thursday, March 10, 2011

Kegilaan Di Malam Hari

Salam di awal pagi! :)

Oh! badan penat sangat. Mata ngantuk giler. Tapi, takleh nak tido. Terkebil-kebil mata ini. Haha. Sebenarnya, tadi, aku bermain congkak dengan housemate aku. Perghh! Hebat gila Kak Yam main. Sampai ter'buta' 3 mata aku. Dush3!! Even game yang last aku menang, tapi, Kak Yam still macm menang besar. Sebab selalu dapat memulakan game dan kalau 'buta' pun, hanya 1 atau 2  mata je. Huhe.

Kami start main kul 10 tadi. Padahal, mata masing-masing tahap nak terpejam dah waktu tuh. Kalau disorongkan bantal nih, confirm tido. Main je congkak, terus segar bugar. Ceeh!

Aeh? Korang mesti pernah dengar punya, mak-mak kita dulu selalu cakap, "jangan main congkak malam-malam, nanti.........". Alamak! Aku terlupa lah reason dia apa. Kalau ada sesiapa yang tahu, let me know yar. Hehe.

Tapi, aku ngan Kak Yam fikir mungkin sebab akan lambat tido. Haha. Macam kami ni lah. memang gila. Padahal, esok nak kena pergi kerja nih.

>>projek on going. Walaupun nak dalam 1600g untuk laboratory test, nak menghasilkannya sedikit sangat rumit. Oh! Bila balik, baju mesti bau oven. Haha. Cepatlah siap. Please be nice to me ok. (n_n)

6 org berkongsi rasa:

nabilah_2908 [REPLY]said...

akk pernh dgr 1 cerita ni...

malam2..budak2 ni main congkak...bila dh tidor...bnda lain lak yg sambung main....huhuhuhu....

caye tak..kalau akk kata..akk tk reti main congkak...reti tgk je...hehehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX

nunama [REPLY]said...

Kak Nabilah:
oh! hohoho. taknak fikirkan benda itulah. huhe.

yeke? caya2. hehe. Sebab, housemate saya yang lagi sorg pun tak reti main. Kih3. ;)

tot tot kecik [REPLY]said...

salam..

eh keje ape dlm oven..??

hehe maen congkak ye..?maen la lain yg lebih agresif spy xtdo lgsug..haha..

maen bola sepak ke..badminton ke..ragbi ke..lam blik pn leh..henyak2..hehe.. :p

azana [REPLY]said...

wow..syok nya men congkak... balik umah nak men congkak gak la...:)

tp xde pesaing.... lawan ngn budak2 je...hehe

nunama [REPLY]said...

Cik Tot:
wassalam.

haha. membuat kerja menggunakan oven. kih3.

nak jugak. tapi, kang mata bertambah menjadi panda bear. haha. :P

nunama [REPLY]said...

Azana:
haha. boleh2. lagi best. Kita yang akan menang sentiasa.

yuhuuuu!! (n_n)