KADANG-KADANG PENCERITAAN BOLEH MELEGAKAN PERASAAN.

Sunday, November 4, 2012

EntriJameela.

Assalamualaikum! :)

Sesiapa yang ada Astro, dan tengok AstroOasis jam 7.30pm tadi, mesti tahu benda ini.

Pada aku, okla.

Ada sedutan fashion, lifestyle wanita moden zaman ini.

Dikatakan, blogger ni sebenarnya attention seeker. Oh iyeke? Bila dengar pendapat 2 orang blogger terkenal, ada benarnye.

Tapi aku suka nak pinjam pendapat Maria Elena. Lebih kurang macam ni. "Kita menulis ni, nak ingatkan diri sendiri. Nak jadi yang lebih baik. Mungkin kita x macam tu, tapi, nasihat itu untuk diri. Dan mungkin juga untuk orang lain yang baca."

Kan? Tak semua nak jadi attention seeker. Susah juga tau kalau orang kenal sangat. Nak pakai selipar jepun pergi shopping complex pun orang pandang. Tak gitu? ;p

Pastu, ada juga slot bersama Prof. Muhaya. Petikan kata-kata dia,

"Kalau anda isteri, jangan mencari suami hebat. Tapi, carilah kehebatan pada suami.
Kalau anda suami, jangan mencari isteri yang cantik. Tapi, carilah kecantikan pada isteri."

"Kalau nak bahagia esok hari, lihat sebanyak mana kita bersyukur pada hari ini.
Selalu orang melihat pada benda yang dia tiada daripada melihat benda yang ada di depan mata."

Papepun, okla rancangan tu. Ada something.

Take care!
:)

p/s: macam nak buka satu hub online macam tu. Teruja! Tapi, aku nak bisnes ape ek? Heemmm. =_="

1 org berkongsi rasa:

Zushazrina Zulkifli [REPLY]said...

beb, dah tgok tadi..anyway.. happy berblogging :) tapi taktahu la kite ni blogger yg org suka atau tak.. apapun, blogging ni dh sebati dalam hidup sy. so, nice to meet u friend. salam kenal dari maya,.